Salto Ovechkina nakon starta Kadrija
Foto: Screenshot

Brutalan udarac na utakmici Washingtona i Toronta

Salto Ovechkina nakon starta Kadrija

Washington Capitalsi su nešto ranije nakon produžetka savladali Toronto Maple Leafse rezultatom 2:1, te su na taj način došli do vodstva u seriji od 3:2 u pobjedama.

Ova veoma bitna play-off utakmica, obilovala je grubostima na obje strane, a u nekoliko spornih situacija učestvovao je igrač Toronta, Nazem Kadri.

Kadri je jednim nelegalnim startom pokosio Alexandera Ovechkina. Igrač Washingtona je nakon brutalnog udarca morao izaći sa leda uz pomoć saigrača, a upravo nakon ovog starta Kadri je otišao "na hlađenje" dvije minute, pa su to iskoristili igrači Capitalsa.

Capitalsi su za vrijeme dok su imali igrača više na ledu postigli vodeći pogodak preko Oshiea.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi