Vatrena podrška: Navijači Kolna 'zauzeli' London
Foto: Screenshot

Pred večerašnji okršaj s Arsenalom

Vatrena podrška: Navijači Kolna 'zauzeli' London

Arsenal će večeras u 21:05 sati na svom Emiratesu ugostiti ekipu Kolna, u prvom kolu grupne faze Lige Evrope, a gosti iz Njemačke će, po svemu sudeći, imati veliku podršku u Londonu.

Arsene Wenger pamti puno bolje dane na klupi Arsenala, prošla sezona je bila razočaravajuća za londonski klub, pa će Topnici prvi put nakon dvije decenije propustiti takmičenje u Ligi prvaka.

Ipak, Arsenal će i u ovoj sezoni nastupati u evropskim takmičenjima, s tim što se sada radi o Ligi Evrope. Navijači su i dalje nezadovoljni Wengerom i njegovim rezultatima, a kako je Francuz, za večerašnju utakmicu protiv Kolna, najavio kombinovani sastav, Arsenal bi se ponovo mogao mučiti.


U prilog gostima iz Njemačke ide i činjenica da je u London doputovalo, kako se špekuliše, oko 20.000 pristalica Kolna, pa će Jarčevi na Emiratesu imati gromoglasnu podršku.



Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi