Varvari žestoko odgovorili na prozivke Grobara

Navijači Budućnosti istakli jasnu parolu

Varvari žestoko odgovorili na prozivke Grobara

S. Mlaćo

Mnogo bure donio je meč drugog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka između crnogorske Budućnosti i beogradskog Partizana, a na kraju je Parizan prošao dalje ukupnim rezultatom 2:0.

U obadva meča nije izostalo vrijeđanje dvije skupine koje se nisu štedile, a popularni Varvari, navijači Budućnosti, sinoć su žestoko odgovorili na prozivke navijača Partizana, popularnih Grobara, vezanih za Kosovo.

"Sa vašim prozivkama, koga ste folirali? Dok smo mi krvarili, butike ste obijali, ne marite vi što Kosovo ,,prodasmo“, no što vam žene po moru poje*asmo!", pisalo je u paroli navijača Budućnosti.

Brutalno, zaista.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi