Užas na ulicama Rotterdama nakon poraza Feyenoorda

Borba za titulu još otvorena

Užas na ulicama Rotterdama nakon poraza Feyenoorda

Navijači Feyenoorda bili su bijesni nakon današnjeg poraza njihovog tima kod Excelsiora u okviru holandskog prvenstva.

Feyenoord je danas imao meč loptu za prvaka Holandije, prvi put poslije 18 godina, a 50.000 navijača ovog kluba okupilo se na De Kuipu gdje su preko organizovanog video prijenosa pratili meč. 

Inače, njihova ekipa je danas igrala na gostovanju kod svoje filijale i to na stadionu koji prima samo 4.500 gledatelja, ali na kraju su poraženi sa visokih 3:0.

Navijači su bili nezadovoljni što danas nije riješeno pitanje prvaka pa su pravili strašne nerede na ulicama Rotterdama nakon meča, ali policija je pravovremenom reakcijom smirila strasti.

Inače, Feyenoord će postati prvak Holandije ukoliko u posljednjem kolu pobijede na domaćem terenu ekipu Heraclesa.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije