Užarena atmosfera na treningu Rome

Navijači žele pobjedu u derbiju

Užarena atmosfera na treningu Rome

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Roma danas igraju na domaćem terenu protiv Napolija u okviru 27. kola italijanske Serije A.

Roma nakon pobjede protiv Intera u prošlom kolu u gostima (3:1) želi nastaviti pobjednički niz danas u derbiju protiv Napolija. Koliko ova utakmica znači navijačima Vučice vidjelo se jučer na treningu ove ekipe.

Naime, preko hiljadu navijača jučer je bilo na treningu Rome, te su napravili odličnu atmosferu. Najvatreniji navijači rimske ekipe i dalje bojkotuju domaće utakmice pa su na ovaj način odlučili pružiti podršku svojoj ekipi.

Oni bojkotuju domaće utakmice Rome više od godinu dana zbog neslaganja sa dodatnim barijerama koje su postavljene na njihovoj tribini. Utakmica između Rome i Napolija igra se danas od 15 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi