UEFA na udaru: Briljantna poruka navijača Kopenhagena

Transparent za UEFA-u

UEFA na udaru: Briljantna poruka navijača Kopenhagena

E. Čaušević

Fudbaleri Kopenhagena sinoć su remizirali na domaćem terenu protiv Porta (0:0) u meču grupne faze Lige prvaka.

Danska ekipa sinoć je imala priliku da pobjedom skoči na drugo mjesto, ali i osvajanjem jednog boda ima šansu za plasman među 16 najboljih ekipa u Evropi. U centru pažnje sinoćnje utakmice bili su navijači Kopenhagena koji su imali poruku za UEFA-u.

Poznato je da će Liga prvaka od 2018. godine biti s nešto drugačijim timovima, jer je odlučeno da četiri ekipe iz četiri najjače lige imaju zagarantovana mjesta u grupnoj fazi Lige prvaka. Navijači danske ekipe imali su poruku za UEFA-u, Bayern, PSG, Real Madrid, BArcelonu, Chelsea i Juventus.

"Fair play i poštovanje prema svim klubovima u Evropi. Ne! UEFA je izabrala samo nekoliko njih", poručili su navijači Kopenhagena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi