"U incidentu nisu učestvovali navijači Širokog Brijega"

Oglasili se iz Aberdeena

"U incidentu nisu učestvovali navijači Širokog Brijega"

Navijači Aberdeena napadnuti su sinoć u Mostaru, potvrdili su iz njihove Službe za odnose s javnošću.

Britanski mediji prenijeli su informaciju da su navijači škotskog Aberdeena sinoć napadnuti u jednom mostarskom kafiću te da je nekoliko njih povrijeđeno.

Ovo je potvrdila i glasnogovornica njihovog tima.

"Desio se manji incident u kojem su bili uključeni navijači Aberdeena sinoć u Mostaru. Vjerujemo da su dva navijača dobila ljekarsku pomoć, a klupski zvaničnici bili su veoma brzo na mjestu događaja te se situacija veoma brzo smirila. Želimo reći da u incidentu nisu učestvovali navijači Širokog Brijega i vjerujemo da će naši navijači pred večerašnji meč dobiti toplu dobrodošlicu", istakli su iz Službe za odnose sa javnošću škotskog kluba.

Podsjetimo, večerašnji revanš susret drugog pretkola Evropa lige počinje od 20.45 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi