Torcidaši demolirali kombi s rukometašima

Obračun kod Vinodolskog

Torcidaši demolirali kombi s rukometašima

Teme:

Zahvaljujući huliganima jadranski derbi između Hajduka i Rijeke dobio je svoje treće poluvrijeme. 

Popularna Torcida je, kako prenose hrvatski mediji, u mjestu Bunica prije Novog Vinodolskog prepriječila cestu bačvama,  te dočekivala automobile i kombije s navijačima Rijeke. 

Deblji kraj na kraju su izvukli mladi rukometaši "Mladoga rudara" iz Labina, koji uopšte nisu imali veze sa derbijem koji je odigran na Poljudu, što je za riječki Novi list potvrdio jedan od čelnika ovog kluba. 

"Mi smo valjda prvi naletjeli jer dugo je ispred nas vozio Punto splitskih tablica i priječio nam put da ih prestignemo. Na kraju kada smo u jednom zavoju ispred Novog Vinodolskog izbjegli u zadnji trenutak bačvu na cestu, grote su poletjele oko nas, ali smo se probili.  Međutim, naš drugi kombi, koji je malo zastao je teško stradao. Zamislite dečke od 16-17 godina koji spavaju u kombiju i odjednom se nađu pod kišom kamenica. Vjerujte da nismo uopće znali o čemu se radi. Sreća da niko nije teže stradao, ali su djeca još uvijek u šoku", kazao je jedan od čelnika labinskih rukometaša.

Iz Ličko-senjske Policijske uprave su saopštili da su u sukobu oštećena tri kombija i dva vozila. U fizičkim obračunima niko nije ozlijeđen, dok je na kriminalističkom istraživanju završilo 15 osoba. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi