Sramotna fotografija: Koga to napada navijač Lyona?

Užasne slike iz Francuske

Sramotna fotografija: Koga to napada navijač Lyona?

Sinoćnju utakmicu Lyona i Bešiktaša obilježili su navijački neredi koji su se desili neposredno pred početak utakmice.

Navijači Bešiktaša su domaću publiku počeli gađati bakljama i kojekakvim projektilima, zbog kojih je na tribini sa Lyonovim navijačima zavladala panika, a došlo je i do velikog fizičkog obračuna.

Gosti iz Istanbula su započeli incident, ali ni domaći nisu ostali dužni čemu svjedoče i brojne fotografije nastale na stadionu Lyona.

Ipak, jedna nas je natjerala da se zapitamo koja je svrha svega ovoga i da li je odlazak na utakmicu vrijedan traume, koju će djevojčica sa fotografije sigurno imati nakon što su navijači Lyona krenuli u rušilački pohod.

Na fotografiji se jasno vidi da među navijačima Bešiktaša koji su napadnuti ima još djece i žena, a kompletan prizor zaista djeluje jezivo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fudbal je sinoć još jednom doživio poraz, a zahvaljujući divljanju huligana oba kluba ispaštali su mnogi koji su na stadion došli s normalnim mislima i namjerama da uživaju u utakmici.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi