MUP HNK: Nereda je bilo, ali Škoti nisu ništa prijavili

Sinoć u Mostaru

MUP HNK: Nereda je bilo, ali Škoti nisu ništa prijavili

Navijači škotskog Aberdeena napadnuti su sinoć u Mostaru, noć pred revanš drugog pretkola Evropa lige protiv Širokog Brijega, prenijeli su britanski mediji.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo Operativni centar MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, a oni su nam poručili da niko od navijača škotske ekipe nije prijavio nikakav napad.

"Ništa konkretno nemamo da kažemo. U jednom klubu sinoć oko 23.30 sati grupa mlađih osoba kamenjem je napala goste kluba. Jedan lokalni grđanin je pozvao policiju, ali kada je patrola stigla, nikoga nije bilo. Uglavnom, navijači kluba iz Škotske nisu prijavili nikakav napad, barem ne do sada", kazali su nam iz MUP-a HNK-a.

Podsjetimo, večerašnji susret između Širokog Brijega i Aberdeena počinje od 20.45 sati, a rezultat prve utakmcie glasio je 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi