Lešinari priredili šou na proslavi 30. rođendana
Foto: hwww.lesinari1987.net

Navijači Borca iz Banjaluke

Lešinari priredili šou na proslavi 30. rođendana

Navijačka grupa Borca iz Banjaluke pod nazivom Lešinari proslavili su 30. rođendan na nedjeljnoj utakmici protiv Željezničara.

Iako je rezultat utakmice (0:1) donekle pokvario slavlje najvatrenijim navijačima banjalučkog kluba, obilježavanje tridesete godišnjice grupe bio je povod da Gradski stadion bude veoma dobro ispunjen.

Prema podacima NFSBiH, utakmici je prisustvovalo 7.000 gledalaca a navijači Borca su na sjevernoj tribini napravili pravi šou.

Vatromet, bakljada i ostala pirotehnička sredstva sigurno će osiromašiti kasu kluba iz Platonove, ali je sve to, uz koreografiju s početka utakmica i poruku "I dalje prkosimo bijedi, fenserima i lošem fudbalu", vizuelno zaista izgledalo sjajno.

Mrlju na izvedbu Lešinara bacila je zastava Vojske Republike Srpske okačena na ogradu, kojoj svakako ne bi trebalo biti mjesto na jednoj fudbalskoj utakmici.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi