Jedan navijač Srbije je donekle smanjio bruku protiv Velsa

Vratio gostima zastavu

Jedan navijač Srbije je donekle smanjio bruku protiv Velsa

Za vrijeme sinoćnje utakmice Srbije i Velsa na beogradskoj Marakani dešavale su se nemile scene.

Nakon vodećeg gola Velsa, grupa domaćih navijača ili bolje rečeno huligana zaletjela se na goste, kojim su oteli zastavu.

Izbila je i tuča na južnoj tribini, a prema Velšanima su poletjeli i topovski udari što zaista niko nije očekivao nakon što su gosti iz Velike Britanije pokazali veliko srce tokom boravka u Srbiji.

Grupa od 30-ak gostiju prije utakmice darovala je krv teško ranjenom navijaču Partizana, kojem se u KBC Zemun bore za život, a prikupljali su i pomoć za Centar za zaštitu djece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Da ipak ne dođe do potpune bruke navijača Srbije pobrinuo se jedan momak, koji je odlučio vratiti gostima oduzetu zastavu Velsa.

Njegov potez je naišao na pozitivne komentare i svakako da on može biti primjer nekim svojim kolegama sa tribine, koji su sinoć bacili sjenu na fudbalski spektakl u Beogradu.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi