Došlo vrijeme da sudije strepe i od djece na tribinama

Najmlađi navijači Millwalla u akciji

Došlo vrijeme da sudije strepe i od djece na tribinama

Nije lako biti fudbalski sudac i doći pred vatrene i ne toliko objektivne navijače, kojim se čini da je sve što se dosudi protiv njihovog kluba bila pogrešna odluka.

Međutim, izgleda da je došlo vrijeme da suci počnu strahovati i od djece na tribinama.

Sinoć je odigrana utakmica Millwalla i Scunthorpea koji se bore za ulazak u Championship. Meč je završen rezultatom 0:0, ali daleko od toga da nije bilo zanimljivo, barem na tribinama.

Pred kraj utakmice kamere su snimile jednu neobičnu scenu. Dok je sudac pokazivao žuti karton fudbaleru Millwalla, njegovi najmlađi navijači su ga vrijeđali i gađali kovanicama.

Dječaci sa snimka nemaju ni deset godina, ali čini se da su već dosta toga naučili od starijih navijača Millwalla, koji važe za najopasnije u Engleskoj. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi