Delije i Grobari dobile konkurenciju u sedmoj ligi!

Ludnica na meču Rojkovca

Delije i Grobari dobile konkurenciju u sedmoj ligi!

Na navijačkoj sceni u Srbiji dominiraju Delije i Grobari, ali nedavno su privukli pažnju i navijači kluba koji se takmiči u sedmoj srbijanskoj ligi. 

Riječ je o Rojkovcu iz Obrenovca. Na posljednjem meču igrače Rojkovca u sedmoj ligi je bodrilo nešto manje od 1.000 navijača, a na stadionu na kojem igraju se mogu vidjeti šalovi i zastave u bojama kluba, kao i pirotehnika.

"Klub je nastao ovog ljeta tu između zgrada, na klupama, kada su momci iz kraja odlučili da svoje slobodno vrijeme i energiju upotrijebe na najbolji mogući način. Neko je rekao 'Hajde da napravimo fudbalski klub' i to je bilo dovoljno za akciju", opisali su mediji u Srbiji nastanak FK Rojkovac. 

Kakva je zapravo atmosfera nakon što pobijedi ovaj klub možete pogledati u priloženom videozapisu.

 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi