Bakljada Manijaka na 110. vječitom derbiju

Kroz objektiv našeg fotoreportera

Bakljada Manijaka na 110. vječitom derbiju

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbaleri Željezničara remizirali su sinoć na Grbavici protiv Sarajeva u velikom gradskom derbiju u okviru 4. kola Lige za prvaka BiH.

Treći duel sarajevskih ekipa u ovoj sezoni protekao je ponovo bez golova, ali ovaj put uz dosta bolji fudbal. Sjajnu atmosferu na tribinama stadiona Grbavica napravili su navijači domaće ekipe koji su tokom cijelog meča bodrili svoj tim.

Navijači Željezničara su početkom drugog poluvremena tradicionalno bakljadom uljepšali atmosferu 110. gradskog derbija. Ipak, dodatni šmek bio bi da su na sinoćnjem meču prisustvovali i navijači Sarajeva.

Naš fotoreporter je napravio nekoliko kadrova bakljade navijača Plavih, te u našoj fotogaleriji možete vidjeti kako je to sinoć izgledalo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi