"Šarapova je varalica, ne treba se baviti tenisom"
Foto: EPA

Kanađanka oplela po Mariji

"Šarapova je varalica, ne treba se baviti tenisom"

Mnoge poznate teniserke digle su glas protiv Marije Šarapove. 

Ruska teniserka se vratila na teren nakon što je prethodno 15 mjeseci bila suspendovana zbog korištenja dopinga, a u svjetski vrh vraća se dobijanjem pozivnica organizatora najjačih turnira. 

Povratak Šarapove (30) je izazvao veliku prašinu, a protiv nekad najbolje teniserke svijeta i osvajačice pet Grand Slam naslova je i Eugenie Bouchard.

"To je loše, jako loše. Ona je varalica, a u sportu prevaranti ne bi trebali dobiti priliku ponovo trenirati. Nije pošteno prema drugima koji poštuju pravila. Definitivno me je uništila svojim potezom", kazala je Kanađanka.

Bouchard je dodala i kako joj je Šarapova bila uzor u prošlosti, ali da se to u međuvremenu promijenilo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi