Monfils, Dimitrov i Gasquet sigurni, ispao Dodig

Australian Open

Monfils, Dimitrov i Gasquet sigurni, ispao Dodig

E. Škorić

Novak Đoković će u drugom kolu Australian Opena igrati protiv Denisa Istomina.

Kazahstanski teniser je u četiri seta, sa 6:1, 6:4, 3:6, 7:5 porazio Ivana Dodiga, pa je zakazao sebi okršaj s Đokovićem, koji je ranije savladao Fernada Verdasca.

Grigor Dimitrov nije imao većih problema protiv Australca Christophera O'Connella. Bugarin je trijumfovao sa 7:6, 6:3, 6:3.

Gael Monfils je sa 6:2, 6:3, 6:2 nadigrao Jirija Veselog, dk je Fabio Fognini također u tri seta dobio Felicijana Lopeza. Bilo je 7:5, 6:3, 7:5.

David Ferrer je sa 6:3, 6:0, 6:2 bio uvjerljiv protiv Omara Jašike. Ranije je Dolgopolov eliminisao Ćorića, Thompson Sousu, Stepanek je izbacio Tursunova,  Gasquet je nadigrao Mottu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije