Rezervacija ulaznica za finale Kupa UEFA
Zenit je aktuelni osvajač Kupa UEFA

Uoči finala u Istanbulu

Rezervacija ulaznica za finale Kupa UEFA

Na zvaničnoj stranici evropske fudbalske federacije (www.uefa.com) počela je rezervacija ulaznica za finale Kupa UEFA koje će se odigrati 20. marta u Istanbulu.

Ukupno će putem interneta biti pušteno u prodaju 11.500 ulaznica za finalni susret koji će se održati na Fenerbahčeovom stadionu. Zainteresovani mogu da konkurišu za maksimalno dvije karte iz pomenutog kontigenta, a osobe kojima će biti omogućeno da ih kupe biće odrijeđene žrijebom.
UEFA je upozorila navijače da je ovo JEDINI način da se dođe do karata jer ih neće biti u slobodnoj prodaji.
Preostale 23 hiljade biće podjeljeno navijačima klubova finalista, dok će još sedam i po hiljada karata UEFA dati sponzorima, službenicima, kao i predstavnicima medija, pa tako i iz BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.