Željo bolji od Novog Pazara

Plavi na pripremama u Srbiji

Željo bolji od Novog Pazara

Ekipa sarajevskog Željezničara, koja se od jučer nalazi na pripremama u Novom Pazaru, u kontrolnom je susretu sa 2:1 savladala istoimenog domaćina.

Međutim, nakon prvih 45 minuta utakmice nije se činilo da će sarajevski plavi do pobjede u ovom dvoboju. Ekipa Novog Pazara je nakon prvog poluvremena vodila sa 1:0 golom Brunčevića.

U nastavku je Željezničar zaigrao mnogo bolje i ofanzivnije, pa se takva igra i isplatila. Na 1.1 izjednačio je Haris Redžepi, da bi konačnih 2.1 postavio Srđan Stanić.

Željezničar je nastupio u slijedećem sastavu: Šehić, Omerović, Mulalić, Cocalić, Memišević, Softić, Bučan, Bekrić, Rovčanin, Pelak, Bešlija. Još su igrali: Bajić, Stanić, Hrkač, Mujkanović, Sadiković, Redžepi i Zeba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.