Lazio od 0:1 do 2:1
Goran Pandev, makedonski napadač

Kup Italije, polufinale

Lazio od 0:1 do 2:1

Fudbaleri Lazia bili su na korak od provalije u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije protiv Juventusa, s obzirom da su na poluvremenu gubili na stadionu «Olimpico» golom Marchionnija (0:1).

No, «nebesko-plavi» su u nastavku bacili sve karte u napad što im se itekako isplatilo. Prvo je makedonski internacionalac Goran Pandev izjednačio u 65. minutu na 1:1, da bi kapiten Rocchi u 78. svom timu osigurao kakvu-takvu zalihu pred revanš u Torinu (2:1).

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.