Zgrada ne liči na hotel: Pogledajte gdje BiH boravi u Beču

Zmajevi ogorčeni prijemom

Zgrada ne liči na hotel: Pogledajte gdje BiH boravi u Beču

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine trenutno se nalazi u Beču gdje će sutra protiv reprezentacije Austrije odigrati odlučujući meč za plasman na Evropsko prvenstvo.

Odmah po dolasku u Austriju, naše igrače i stručni štab dočekalo je neugodno iznenađenje.

Naime, Austrijanci su naše reprezentativce smjestili u zgradu koja na sve liči osim na hotel. Naš selektor je odmah nakon dolaska rekao da će sutra delegatu meča predstaviti lokaciju na kojoj su smješteni.

"Još nisam ni ušao u sobu, ovo je nevjerovatno gdje su nas Austrijanci smjestili. Sutra ću na tehničkom sastanku delegatu utakmice predstaviti gdje smo mi smješteni, a gdje su bili smješteni Austrijanci u Sarajevu", rekao je Šuman. 

Podsjetimo, sutrašnji meč u Beču počinje od 20.25 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi