Vogošća slavila u Zavidovićima, Zrinjski bolji od Maglaja

Premijer liga BiH

Vogošća slavila u Zavidovićima, Zrinjski bolji od Maglaja

Rukometaši Zrinjskog slavili su večeras pobjedu protiv ekipe Maglaja na domaćem parketu sa 37:25.

Zrinjski je već nakon prvog dijela meča imao gotovo nedostižnu prednost (20:11) i bilo je sasvim jasno da će upisati novu pobjedu. U drugom dijelu rezultat je glasio 17:14 za domaće koji su zasluženo slavili danas. 

Plemiće su do pobjede vodili Vistorop i Delić sa po 7 pogodaka, dok je Mandarić zabio 6. Kod gostiju Mehinagić je postigao 8 pogodaka.

U drugom meču koji je igran danas ekipa Krivaje je poražena na domaćem parketu od Vogošće Poljine Hills sa 32:25. Vogošća je prvo poluvrijeme riješila u svoju korist sa 14:11, a u drugom poluvremenu su igrali još bolje pa su na kraju slavili zasluženu pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti