Đurković sa dva pojačanja završio prelazni rok

Sa Stošljevićem i Kosanovićem nastavljaju dalje

Đurković sa dva pojačanja završio prelazni rok

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca marljivo rade kako bi se što bolje spremili za nastavak Premijer lige BiH.

Crnogorski stručnjak Ratko Đurković jučerašnjom prozivkom ozvaničio je početak priprema za proljetni dio najelitnijeg takmičenja u državi. U klub su stigla dva pojačanja, Mihailo Stošljević koji igra na poziciji centralnog beka i golman Milan Kosanović.

S ovim imenima, crveno-plavi su zaključili prelazni rok.

"Jeste, to je to kada je u pitanju tekući prelazni rok. Ova dva igrača nova su pojačanja našeg tima i sa njima nastavljamo prvenstvo. Za nas, prelazni rok je završen. Imat ćemo dva treninga dnevno kako bi što spremniji dočekali početak drugog dijela prvenstva", zaključio je šef struke Banjalučana, Ratko Đurković.

Jesenji dio Premijer lige BiH, Borac je završio na drugoj poziciji sa 30 osvojenih bodva, četiri manje od vodeće Vogošće.

Prvi meč u nastavku šampionata, Borac će igrati u gostima kod ekipe Maglaja, a isti je planiran za treći februar sa početkom od 19 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi