Đurković ostaje u Borcu, Majić i dalje upitan

Sjajne vijesti za crveno-plave

Đurković ostaje u Borcu, Majić i dalje upitan

D. Vejo

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine u rukometu, banjalučki Borac pripreme za novu sezonu počeće sa nešto drugačijim igračkim kadrom, nego što je to slučaj bio do sada.

Ohrabrujuća vijest za Banjalučane jeste ta, što je dogovor na relaciji rukovodstvo kluba-Ratko Đurković postignut, pa će tako crnogorski stručnjak na klupi Velikana iz Gospodske sjediti i u narednom periodu.

Jedini uslov njegovog ostanka u gradu na Vrbasu bio je da Borac igra Evropu, koju, ako je suditi prema dosadašnjim rezultatima, apsolutno zaslužuje.

Tako je i bilo, čelnici kluba uradili su sve kako bi banjalučki sastav igrao SEHA ligu i EHF Kup.

"Prije nekoliko dana, obavili smo razgovor sa čelnicima SEHA lige. Od nas, traženo je da određen broj utakmica bude prenošen putem televizije, te smatram kako ćemo taj uslov ispuniti, ne vidim razlog zbog kojeg ne bi bilo tako. U toku ove nedjelje, obavićemo još nekoliko razgovora u Zagrebu i detaljno sve utvrditi", poručio je predsjednik RK Borac, Vladimir Branković.

Podsjetimo, Borac su do sada napustila petorica igrača, a to su Damir Efendić, Milan Kosanović, Danijel Vukićević, Miloš Lončar i Mihailo Stošljević.

Jedino zvanično pojačanje u redovima Banjalučana jeste Nemanja Bezbradica, dok se i dalje pregovara sa članom sarajevske Bosne Markom Komnenovićem.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi