Đurković: Kontrolisali smo utakmicu od početka do kraja

Trener RK Borac nakon trijumfa

Đurković: Kontrolisali smo utakmicu od početka do kraja

D. Vejo

Rukometaši Borca večeras su bili siloviti u Boriku protiv ekipe Krivaje, a gdje su slavili sa velikih 30:19.

Sjajna odbrana ali i napad krasili su Velikana iz Gospodske tokom svih 60 minuta susreta. Zadovoljan igrom svojih izabranika jeste i sam crnogorski stručnjak na klupi Banjalučana.

"Imali smo problem sa njihovim pivotom, ali je Kosanović reagovao jako dobro. Pobjeda nije dolazila u pitanje jer smo kontrolisali utakmicu od početka do kraja. Evidentno je da dižemo formu iz meča u meč. Drago mi je da smo malo golova primili, iako smo dobili neke lake golove, ali raduje me što smo većinu kontri realizovali", rekao je nakon meča sa Krivajom trener RK Borac, Ratko Đurković.

Za banjalučki sastav nema odmora, jer ih već u srijedu očekuje Kup utakmica sa ekipom Vogošće koja je trenutno lider u najelitnijem takmičenju u državi.

"Gostujemo Vogošći u Kupu, a zatim u ligi putujemo u Goražde. Potrudit ćemo se da obje utakmice iznesemo na pravi način", dodaje Đurković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi