Tatran bolji od Borca m:tel

Turnir u Doboju

Tatran bolji od Borca m:tel

Rukometaši Borca m:tel poraženi su i u trećoj utakmici 49. Međunarodnog TV turnira šampiona u Doboju. Od „crveno-plavih“ ovoga puta je bila bolja ekipa Tatrana iz Prešova, 28:22 (14:8).

U prvih 20-ak minuta meča borba je bila izjednačena. Ključni period susreta bio je posljednjih osam minuta prvog poluvremena, kada je čuvar mreže Tatrana, Mario Cvitković, spustio „zavjesu“ na svoju mrežu, što su pratili njegovi saigrači u polju i serijom 6-0 došli do 14:8.

U drugom poluvremenu Tatran je održavao prednost. Izabranici Slavka Goluže u jednom trenutku došli su i do plus devet (21:12). Banjalučani tada dodaju gas, prave seriju od 5-1, i sedam minuta prije kraja dolaze do zaostatka od pet golova (22:17). Ipak, nisu imali snage i za preokret, te su šampioni Slovečake zabilježili sigurnu pobjedu.

Najefikasniji igrač susreta bio je igrač Borca Vladan Đurđević sa osam pogodaka, dok je na drugoj strani Bruno Butorac postigao dva manje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Rukometaši Borca m:tel boriće se za sedmo mjesto na ovom turniru. Taj susret na programu je u subotu od 10 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi