Škaljić nezaustavljiva u pobjedi Ilidže protiv Mire

Sjajna partija rukometašice Ilidže

Škaljić nezaustavljiva u pobjedi Ilidže protiv Mire

Rukometašice Ilidže slavile su večeras na domaćem parketu protiv ekipe Mira iz Prijedora rezultatom 33:22 u okviru Premijer lige BiH.

Ilidža je bila veliki favorit u ovom meču, a tu ulogu su domaće rukometašice bez većih problema opravdale na parketu.

Odigrale su sjajno prvo poluvrijeme i nakon 30 minuta su imale prednost od 19:10 te je bilo jasno da se gošće teško mogu vratiti u meč.

U drugom poluvremenu Ilidža je igrala tačno koliko im je i trebalo za pobjedu pa su na kraju domaće rukometašice slavile sa 33:22.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Do trijumfa ih je vodila nevjerovatna Iris Škaljić sa čak 14 golova, dok je Jasmina Pavlović postigla šest golova. Kod poražene ekipe Dragana Mutić je bila bolja od ostalih pa je imala osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi