Rukometašice Jedinstva savladale Hadžiće

Tuzlanke upisale novu pobjedu u prijateljskom susretu

Rukometašice Jedinstva savladale Hadžiće

E. Dindić

Večeras u Hadžićima u okviru priprema za drugi dio Premijer lige  Bosne i Hercegovine za rukometašice sastali su se istoimeni domaćin i ekipa Jedinstvo Atlas Relaxa iz Tuzle.

Ovo je ujedno bio i posljedi susret u kojem je zaigrala Alma Čehajić-Hadžović bivša rukometna reprezentativka Bosne i Hercegovine koja se večeras oprostila od aktivne igračke karijere. Svoje najsvetlije trentuke u karijeri  ova vrsna rukometašica doživjela je igrajući za ova dva kluba, te večeras u jednoj pravoj prijateljskoj atmosferi i oprostila na pravi način.

U jednom sportskom nadmetanju dva prijateljska kluba slavile su gošće iz Tuzle rezultatom 37:20. Izabranice trenera Unkića nametnule su svoj tempo, te pokazale da u drugi dio prvenstva ulaze maksimalno spremne.

Kod domaćih rukometašica bolje od ostalih bile su Delalić sa 5 golova, koliko je postigla i Čatić.

 
Za ekipu Jedinstvo Atlas Relaxa bolje od ostalih su bile Midžić sa 6 golova, Katić i Zvekić postigle su po 5 golova dok su Vuković,Belušević i Isić postigle 4 gola.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi