RK Konjuh potpisao ugovore sa trojicom mladih rukometaša

Potpisali četverogodišnje ugovore

RK Konjuh potpisao ugovore sa trojicom mladih rukometaša

D. Rakanović

Rukometni klub Konjuh iz Živinica danas je potpisao profesionalne ugovore sa trojicom mladih igrača koji su ponikli u omladinskim kategorijama ovog kluba. 

Ugovore na četiri godine potpisali su desno krilo Filip Filipović, pivot Ismar Begić i srednji bek Nadir Kudić. 

"U narednih nekoliko dana potpisati ćemo ugovore sa još nekoliko mladih igrača i time dati šansu domaćim momcima za dokazivanje u seniorskom rukometu", ističu iz RK Konjuh. 

Podsjetimo, rukometaši Konjuha već desetak dana se pripremaju za predstojeću sezonu u kojoj će nastupati u Premijer ligi i Challenge Cupu.  

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U pauzi između dvije sezone Konjuh su pojačali Semir Memić i Enes Delić, a na mjesto trenera je došao Žikica Milosavljević. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi