RK Borac 10. kreće sa pripremama

Banjalučani odmor privode kraju

RK Borac 10. kreće sa pripremama

D. Vejo

Ratko Đurković i njegovi izabranici okupit će se 10. januara u "Boriku" kada će krenuti sa pripremama za drugi dio sezone.

Rukometaši banjalučkog Borca iza sebe imaju dosta kvalitetan jesenji dio sezone u Premijer ligi BiH. Isti su okončali na drugoj poziciji odmah iza Vogošće, a uspjeli su da prikupe 30 bodova.

U nove izazove, crveno-plavi kreću i sa novim imenima. U tim je stigao bivši rukometaš Crvene zvezde i Partizana Mihailo Stošljević, te golman Milan Kosanović koji će biti konkurencija prvom čuvaru mreže Damiru Efendiću koji je ujedno i reprezentativac naše zemlje.

Prvi trening, banjalučki sastav odradit će 10. januara u 09.30 sati u dvorani "Borik", a cjelokupne pripreme odradit će kod kuće u Banjaluci.

Prvi meč u nastavku sezone, Borac igra trećeg februara, kada gostuju Maglaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi