Održana prozivka rukometaša Gradačca

Počele pripreme

Održana prozivka rukometaša Gradačca

E. Škorić

Rukometaši Gradačca krenuli su i zvanično s pripremama za novu sezonu.

Situacija u RK Gradačac, pisali smo već o tome, nije bajna, no trener Bojan Igračev je sa svojim saradnicima okupio danas ekipu kako bi se krenulo s trenažnim procesom.

Na prozivci su se pojavili Dino Hećimović, Jasmin Hrnjić, Tarik Nezić, Nahid Klopić, Edin Zrnić, Nermin Čaušević, Armin Kahvedžić, Maid Kavazović, Halid Šahdanović, Edin Čaušević, Eldar Kevrić, Adi Mehmedčehajić, Samir Bajramović, Vedad Mustafagić, Malik Zahirović, Jasko Kukuruzović, Dino Draganović, Irfan Islamović, Sead Ljubović i Emir Kadić.

Cilj struke je da uigra ekipu, pa će tako biti odigrano i nekoliko kontrolnih mečeva, a prvi je sa Lokomotivom iz Brčkog.

Nekoliko ambicioznih ljudi želi vratiti klubu stari sjaj, mada je zaista teško očekivati da u skorije vrijeme gradačački rukomet ponovo doživi ekspanziju od prije nekoliko godina. 

U RK Gradačac se nadaju da će im lokalni privrednici pomoći u daljnem radu, pa se trenutno traga za sponzornima i donatorima, te ljudima koji žele da pomognu razvoju kluba. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ono što je također važno istaći, klub je obezbijedio pripreme za igrače, stekli su se optimalni uslovi za rad i sada je na ovim momcima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi