Nježić: Moramo iskoristiti ranjivost protivnika

Rukometaš Borca uoči derbija

Nježić: Moramo iskoristiti ranjivost protivnika

D. Vejo

Dvanaesto kolo rukometne Premijer lige BiH donijet će uzbudljiv meč, gdje će snage odmjeriti Vogošća i Borac.

Samopouzdanje kod domaćina, ozbiljno je uzdrmato nakon poraza u prošlom kolu, dok Velikan iz Gospodske nakon sedam vezanih pobjeda ulazi u ovaj susret.

Ovo će biti sjajna prilika za Ratka Đurkovića i njegove izabranike da iskoriste ranjivost Vogošće, te da tako uz novi trijumf preuzmu lidersku poziciju.

"Sigurno da je Vogošća u blagom padu sa samopouzdanjem, nakon poraza. Mislim da bi to mogla biti naša šansa, da stignemo do bodova. Atmosfera je sjajna, spremni smo, kompletni putujemo na gostovanje", dodaje rukometaš Borca, Miloš Nježić.

Meč između Vogošće i Borca igra se sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije