Miljuš: Borac je zasluženo slavio

Rukometaš Prijedora nakon poraza u Banjaluci

Miljuš: Borac je zasluženo slavio

D. Vejo

Rukometaši Prijedora nakon večerašnjeg poraza u Banjaluci našli su se u dosta nezgodnoj situaciju, jer im je borba za opstanak u eliti još više otežana.

Nisu uspjeli Prijedorčani da pariraju silovitom Velikanu iz Gospodske koji je nakon sjajnih pola sata, meč rutinski priveo kraju.

"Želio bih čestitati ekipi Borca na fer i korektnoj igri. Rezultat od 16 razlike nije baš najrealniji ali šta je tu je. Dok je bilo snage mi smo se držali, kako je snage nestajalo tako je i rezultat padao. Borac ima dužu klupu i svakako da zaslužuje da bude među prve tri ekipe u Premijer ligi BiH", rekao je za SportSport.ba rukometaš Prijedora, Andrej Miljuš.

Timu iz grada na Sani sada predstoje odlučujući dani.

"Moramo pobjediti tri domaće utakmice u nastavku. A to je Maglaj, Goražde i Čelik kako bismo uopšte mogli razmišljati u opstanku u društvu najboljih", dodaje Miljuš.

Naredni meč, Prijedor igra na svom terenu protiv ekipe Maglaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi