Majićev ostanak u Borcu i dalje pod znakom pitanja

Nije produžio ugovor

Majićev ostanak u Borcu i dalje pod znakom pitanja

D. Vejo

Pojedina imena odlučila su da kažu da RK Borac, pa će tako i naredne sezone nositi crveno-plavi dres, dok nekolicina njih i dalje nije odlučila da li želi ostati u klubu.

Jedan od takvih jeste Mirko Majić. Ovom lijevom krilu, ugovor sa Banjalučanima istekao je prije nekoliko dana, te je i dalje neizvjesan njegov ostanak u klubu.

Pregovori na relaciji Majić-rukovodstvo kluba i dalje traju. Uslovi Crnogorca su nešto veći nego što je to slučaj bio kada je prošle godine stigao u redove Velikana iz Gospodske, pa se tako sada čeka odgovor čelnika kluba.

Podsjetimo, ugovor sa aktuelnim šampionom BiH produžila su četiri igrača, a to su kapiten i pivot Đorđe Ćelić, Marko Ćeranić, Srđan Mijatović i Goran Daničić.

Od crveno-plavog dresa oprostili su se Damir Efendić, Milan Kosanović, Mihailo Stošljević, Miloš Lončar i Danijel Vukićević.

Jedino novo-staro ime jeste Nemanja Bezbradica, dok je dolazak Marka Komnenovića iz sarajevske Bosne i dalje pod znakom pitanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi