Trener Izviđača za SportSport.ba

Ivandija: Očekujem da ćemo biti još bolji, cilj je titula

S. Mlaćo

Rukometaši Izviđača iz Ljubuškog sinoć su bez većih problema u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu savladali sarajevsku Bosnu 28:21.

Gosti su odlijepili pred kraj prvog poluvremena, te znalački upisali  nove bodove, a svoj komentar utakmice za SportSport.ba dao je trener Izviđača Silvio Ivandija.

"Bosna nije bila lagan protivnik, tek smo od 20. minute došli do prednosti. Na kraju smo tu prednost podizali, a imali smo jako puno raspoloženih vanjskih igrača. To me raduje da imamo širinu", kazao je Ivandija.

"Još uvijek smo hendikepirani jer su izvan stroja Bubalo i Rodin, a danas se povrijedio Ivanković. Očekujem da ćemo biti još bolji, te da ćemo na proljeće biti u top izdanju. Naše ambicije su da budemo prvi i da se vratimo u SEHA ligu i sve ćemo podrediti tome", dodao je Ivandija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi