Husejnović: Sami sebe smo savladali

Rukometaš Slobode nakon poraza od Kaknja

Husejnović: Sami sebe smo savladali

E. Dindić

Nakon derbija u okviru Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine za rukometaše u kojem su  rukometaši Kaknja porazili domaću Sloboda Solanu sa 25:24, te tako zabilježili važnu pobjedu u borbi za  Premier ligu. 

Dan poslije poraza kontaktirali smo Amara Husejnovića rukometaša Sloboda Solane da nam da viđenje utakmice protiv Kaknja.

"Teška utakmica, i jedna i druga ekipa željela je pobjedu. Mislim da smo na kraju mi sami sebe savladali. Oni su jako iskusna ekipa, i najmanju našu grešku su koristili da pretvore u pogodak. Imali smo previše tehničkih grešaka, promašili smo ja mislim četiri sedmerca, što u jednoj utakmici u kojoj odlučuje jedna lopta ne smije da se desi. Iako je situacija sada jako teška što se tiče povratka u Premier ligu ništa nije izgubljeno. Otpisali su nas i nakon poraza od Žepča pa smo se vratili u trku za plasman u Premier ligu pobjedom u Gračanici. Vjerujem da ćemo na kraju sezone mi biti koji će slaviti  povratak u Premier ligu gdje nam je realno i mjesto".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi