Golman Vogošće nakon revanša sa Holonom

Haseljić: Puno smo se potrošili u prvoj utakmici

Rukometaši Vogošće su večeras poraženi od izraelskog Holona u revanš susretu 2. kola EHF Challenge Cupa rezultatom 24:23. Ipak, zbog pobjede u prvom susretu od 31:24, bh. predstavnik je uspio proći u treće kolo ovog takmičenja.

Prikazanom igrom u revašu nije bio posebno zadovoljan ni trener Senad Skopljak, kao ni golman Vogošćana Mirza Haseljić, ali sigurno je da mogu biti zadovoljni plasmanom u narednu rundu takmičenja.

Nakon meča prisutnim medijima se obratio i sjajni golman RK Vogošća Mirza Haseljić.

"Trener i saigrači su već rekli da imamo težak raspored, a ja sam mišljenja da smo se možda puno potrošili u sinoćnjoj utakmici, i mi, ali i ekipa Holona...Večerašnja utakmica je bila teška. Trudili smo se, nažalost nismo upisali dvije pobjede, ali rezultat sinoćnje utakmice nam je omogućio prolazak dalje", istakao je golman Vogošćana.

"Čestitao bih ekipi Holona na prikazanoj dobroj igri. A našim momcima želim da se spreme za predstojeće mečeve koji nas čekaju u četvrtak i nedjelju. Nadam se pozitivnim rezultatima iz ta dva meča", dodao je na kraju Mirza Haseljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi