Dobre vijesti za Ratka Đurkovića

Mijatović u pogonu

Dobre vijesti za Ratka Đurkovića

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca slavili su prvoj pripremnoj utakmici u Vinkovcima protiv tamošnje Spačve rezultatom 31:39, ali na spisku crnogorskog stručnjaka Ratka Đurkovića nije bila mlada nada domaćeg rukometa.

Riječ je u Srđanu Mijatoviću koji zbog prehlade nije otputovao u Vinkovce. Ipak, dobre vijesti stižu na adresu crveno-plavih. Mladi rukometaš već danas će se priključiti trenažnom procesu, te bi se na spisku iskusnog stručnjaka trebao pronaći u subotu, kada njegov tim igra uzvratni meč sa timom iz Hrvatske.

Ratko Đurković na sinoćnjem susretu priliku je pružio svim igračima, koji su prema prvim procjenama opravdali očekivanja.

Banjalučani su tokom pripremnog perioda planirali da odigraju ukupno pet mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije