Ćelić: Revanširali smo se Krivaji na pravi način

Rukometaš Borca poslije trijumfa

Ćelić: Revanširali smo se Krivaji na pravi način

D. Vejo

Rukometaš Borca Đorđe Ćelić jedini je pivot u redovima Banjalučana.

Prvu polusezonu, sam je nosio teret pozicije na kojoj igra. Na svu sreću, povrede su ga zaobišle, a večeras je ponovo bio jedan od ključnih igrača u pobjedi Borca nad Krivajom.

"Prije svega važno je da smo ostvarili tri boda. Revanširali smo se Krivaji za poraz u prvom dijelu sezone na pravi način. Raduje me što je trijumf ostvaren tako velikom razlikom", izjavio je rukometaš Borca, Đorđe Ćelić.

Pivot Banjalučana osvrnuo se i na Kup Bosne i Hercegovine.

"Od ponedjeljka se spremamo za Vogošću. Oni su pored Izviđača najkvalitetniji tim u ligi. U prvu utakmicu idemo da ostvarimo što bolji rezultat, jer nas čeka revanš u Banjaluci. Nadam se da uz dobru igru možemo ostvariti plasman u dalji tok takmičenja", zaključuje Ćelić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi