SEHA liga

Brest domaćin završnice SEHA-Gazprom lige

Ekipi iz Bjelorusije ukazana velika čast

E. Dindić
20.03.2017. 22:30
Powered by:

Šesti Final four SEHA-Gazprom lige za sezonu 2016/2017 održaće  se u  gradu Brestu, u organizaciji rukometnog kluba Meškova.

Veliki događaj odigraće se  od 7-9 aprila a polufinalne parove čine domaća ekipa Meškova koja će igrati protiv ekipe Veszprema, dok drugi par čine ekipa Vardara i PPD Zagreb. 

Svoje zadovoljstvo zbog održavanja Final foura u Bjelorusiji nije krio ni Siniša Ostoić  generalni direktor SEHA Gazprom Lige. 

" Veliko nam je zadovoljstvo što organizujemo Final four zajedno sa ekipom Meškova. Zaista sam ubjeđen da će to biti nezaboravno iskustvo za  sve ljubitelje rukometa,  grad Brest kao i za rukomet u Bjelorusiji uopšteno. Meškov kao klub raste iz godine u godinu, i zaslužuje da organizuje jedan ovako veliki događaj. Zaista smo sretni što se ovaj Final four odigrava u Bjelorusiji", zaključio je Ostoić. 

Sportski direktor Meškova Pavel Bashkin je istakao veliko zadovoljstvo zbog organizacije završnog turnira.

" Zaista velika čast za nas, naš grad i sve naše navijače. Potrudićemo se da organizujemo sve na visokom nivou. Četiri puta smo igrali na završnim turnirima i nikada nismo osvojili ligu. Nadam se da će nam domaći teren donijeti sreću i da ćemo konačno uspjeti osvojiti ovo takmičenje", rekao je Bashkin.

Ranije objavljeno na istu temu