Višćin saigrač pogođen flašom u glavu

Usred utakmice sa Fenerom

Višćin saigrač pogođen flašom u glavu

Subotnja utakmica Fenerbahčea i Basaksehira ostat će upamćena po incidentu koji su napravili navijači domaćeg kluba.

Izrevoltirani lošim rezultatom, navijači Fenerbahčea su sa tribina zviždali golmanu Basaksehira Volkanu Babacanu, prema kojem je poletjelo i nekoliko predmeta.

Dok se spremao da izbije loptu u polje, Babacan je pogođen flašom u glavu i to nije bio nimalo prijatan prizor. Srećom, iskusni turski golman je prošao bez ozbiljnijih posljedica.

Treba istaći da je Babacan nekada bio golman Fenerbahčea, pa je možda i to razlog zbog kojeg su navijači slavnog kluba bili posebno ljuti na ovog Višćinog saigrača.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Basaksehir je u velikom derbiju kao gost savladao Fenerbahče sa 3:2, a pobjedonosni gol postigao je Frei u trećoj minuti sudijske nadoknade.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi