Sjećate li se promašaja Sivonjića? Ponovio se u Meksiku!

Nevjerovatan promašaj

Sjećate li se promašaja Sivonjića? Ponovio se u Meksiku!

M. Šljivak

Gabriel Hauche, argentinski napadač koji nosi dres meksičke Toluce, imao je tokom vikenda jedan od najvećih promašaja svih vremena.

U duelu s Pueblom njegov tima je poražen s 3:1, a Hauche je promašio nevjerovatnu priliku da smanji prednost gostiju i da odvede susret u neizvjesnu završnicu.

Ovaj 30-godišnji napadač nije uspio da postigne gol sa svega jedan metar. Gol gostiju je bio potpuno prazan, ali ni to nije bilo dovoljno Argentincu koji se spetljao, te je propala velika šansa za domaći tim.


Ovaj promašaj veoma podsjeća na onaj Ilije Sivonjića. Nekadašnji napadač Dinama je vjerovatno vlasnik najvećeg promašaja ikad, jer je promašio gol s nekoliko centimetara.

Hauche mu je rame uz rame, a ovako je izgledao promašaj hrvatskog fudbalera:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi