Pretukli sudiju zbog dva penala u nadoknadi

Scene iz Nigerije

Pretukli sudiju zbog dva penala u nadoknadi

M. Šljivak

Svijet fudbala svakodnevno nam donosi mnogo zanimljivih situacija.

Gotovo da nema dana kada se na terenima širom svijeta ne desi nešto što privuče pažnju šire javnosti, a posljednji takav primjer nam stiže iz Nigerije.

Duel tamošnjeg prvenstva između ekipa Niger Tornadoes i Ifeany Uba završio je tako što su gosti pretukli sudiju ovog meča i to zbog dva penala dosuđena u nadoknadi vremena.

On je pri rezultatu od 0:1 za goste, dosudio dva penala za Niger Tornadoes u nadoknadi vremena, pa je domaći tim stigao do pobjede.

Gosti se s porazom nosu pomirili. Odlučili su da se fizički obračunaju sa sudijom, te su ga pretukli na terenu.

Potom su se u tuču umiješali i domaći igrači, policija i osiguranje, pa je sve završilo zaista nevjerovatnim scenama na terenu.

Ovako je sve izgledalo...



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi