Obračun igrača i navijača Lazija na tribinama

Sukob nakon meča s Chievom

Obračun igrača i navijača Lazija na tribinama

Midhat Šljivak
Teme:

Fudbaleri Lazija jučer su poraženi na Olimpicu od Chieva (0:1), a poraz Nebeskoplavih su teško doživjeli navijači ovog kluba.

Nakon završetka meča mnogi su se željeli obračunati s fudbalerima svog tima, a jedan od njih je počeo vrijeđati Argentinca Lucasa Bigliju.

Navodno ga je čak i pljunuo, a argentinskog fudbalera su spriječili da se popne na tribinu kako bi se obračunao s navijačem.

Zato je to uradio mladi Mamadou Tounkara. Ovaj španski fudbaler je meč gledao s tribina, pa je došao do navijača da se obračuna s njim. Uspio ga je zgrabiti, ali su žešći obračun spasili ostali ljudi s tribine.

Zaista scene koje je teško objasniti, ali očigledno je nezadovoljstvo bilo zaista ogromno.

Laziju je ovo drugi uzastopni poraz u prvenstvu i rimski tim je sada na petom mjestu sa 40 bodova.

Naredne nedjelje Lazio će imati priliku da prekine negativnu seriju, jer gostuje ekipi Pescare.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi