Nikom nije jasno zašto je na ovaj način proslavio gol

Nevjerovatna proslava gola

Nikom nije jasno zašto je na ovaj način proslavio gol

M. Šljivak

Slavlje fudbalera nakon postignutih pogodaka često zna doći u centar pažnje zbog neke male sitnice ili poteza kojeg naprave.

Podsjetimo se samo Georgea Finidija koji je golove u dresu Betisa proslavljao sa šeširom na glavi ili masku Spidermana koju prilikom proslave nosi Pierre-Emerick Aubameyang, ali bilo je i onih igrača koji su iz nejasnih razloga gol slavili na zaista bizarne načine.

Prije nekoliko godina jedan igrač u nižim italijanskim ligama je glavom probio plastične folije na klupi za rezerve, a iz Meksika nam sada stiže još jedna zanimljiva proslava.

U utakmici četvrtog ranga fudbaler je nakon postignutog gola krenuo prema ogradi stadiona. Iako su svi očekivali kako će se eventualno popeti, on je odlučio da svom silinom udari tijelom od žicu na ogradi.

Nikom nije jasno zašto je ovo napravio, ali je postao veoma popularan na društvenim mrežama i svi pričaju samo o njemu.

Zaista veoma bizarna proslava pogotka i nešto što se ne viđa stalno.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi