Klopp očitao bukvicu sakupljaču lopti

Dječak želio ubrzati igru

Klopp očitao bukvicu sakupljaču lopti

M. Šljivak

Sevilla i Liverpool sinoć su odigrali jedan od najboljih mečeva Lige prvaka u ovoj sezoni.

Gosti su imali prednost od 3:0, ali je domaći tim napravio čudesan povratak i na kraju je susret završen neriješenim rezultatom, 3:3.

Pored šest golova i sjajnog povratka, ovaj meč je donio i zanimljiv okršaj pored terena. Glavne uloge su imali menadžer Redsa Jurgen Klopp i sakupljač lopti.

Liverpool je imao prednost od 0:2, Joe Gomez je želio izvesti aut, ali je to činio jako sporo i razljutio je momka koji sakuplja lopte.

Odlučio je da ubrza igru i praktički je ubacio loptu u ruke defanzivcu Liverpoola, a to se nije svidjelo Kloppu, koji je odlučio da iskritikuje dječaka.

Očitao mu je bukvicu pored aut linije, ali je dobio velike zvižduke sa tribina od strane domaćih navijača.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi