Još jedna stravična povreda na fudbalskim terenima

Na utakmici u Portugalu

Još jedna stravična povreda na fudbalskim terenima

Večeršanju utakmicu portugalskog prvenstva u kojoj su snage odmjerili Chaves i Nacional obilježila je jedna zaista stravična scena.

Početkom drugog poluvremena, tačnije u 48. minuti, fudbaler Nacionala Okacha Hamzaoui doživio je izuzetno nezgodan pad na glavu nakon duela s protivničkim igračem.

Hamzaoui je bio u skoku nakon kojeg je na teren pao pravo na glavu, a sa stadiona je kolima hitne pomoći prevezen u gradsku bolnicu.

Dok je Hamzaoui ležao na terenu bez svijesti, igrači na terenu, kao i publika na tribinama, su bili u potpunoj nevjerici.

Još uvijek nije poznato kakvo je trenutno zdravstveno stanje alžirskog napadača, a prve informacije se tek očekuju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi