Jeste li vidjeli kako je Ranieri dočekao Kantea?

Uhvatio ga za vrat

Jeste li vidjeli kako je Ranieri dočekao Kantea?

Leicester je u subotu na svom King Power Stadiumu dočekao Chelsea, protiv kojeg je doživio ubjedljiv poraz rezultatom 3:0.

Susret aktuelnog prvaka sa trenutno prvoplasiranim timom tabele bio je interesantan i po tome što je N'Golo Kante prvi put zaigrao protiv svog bivšeg kluba s kojim je prošle sezone napravio pravo čudo.

Prilikom izlaska fudbalera na teren, menadžer Leicester Cityja Claudio Ranieri dočekao je svog nekadašnjeg fudbalera, a njihov susret bio je i više nego interesantan.

Ranieri je u šali uhvatio Kantea za vrat, a svi prisutni su se nasmijali onome što su vidjeli. Naravno, jasno je da menadžer Lisica nije imao loše namjere, a ovaj potez je potvrdio da su njih dvojica ostali u veoma dobrim odnosima.

Koliko je Kante bio važan igrač za Leicester najbolje pokazuje tabela. Prošlosezonski prvak je danas tek na 15. poziciji, a jasno je da francuski reprezentativac itekako nedostaje svojim bivšim saigračima.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi