Iznenađujuća reakcija Mourinha nakon gola Blackburna

Zanimljiva reakcija Posebnog

Iznenađujuća reakcija Mourinha nakon gola Blackburna

M. Šljivak

Manchester United uspio je jučer da savlada Blackburn s 2:1 i da prođe u četvrtfinale FA Kupa.

Roversi su dobro ušli u meč i poveli su golom Dannyja Grahama, a menadžer Crvenih đavola Jose Mourinho imao je zanimljivu reakciju na gol protivnika.

Iako je većinom izuzetno ljut nakon što primi gol, ovog puta je Posebni ostao veoma pribran. Vidjelo se da mu nije nimalo svejedno, ali je i on na kraju akciju domaćeg tima nagradio aplauzom.

Nije dugo trebalo Unitedu da izjednači. Rashford je pogodio za 1:1, a zatim je u nastavku Zlatan Ibrahimović dobio pobjedu i plasman u četvrtfinale Crvenim đavolima.

Ipak, Mourinhova reakcija je oduševila sve, jer ne dešava se tako često da je Portugalac miran nakon što njegov tim primi gol.

Ekipu s Teatra snova u narednoj fazi takmičenja čeka izuzetno težak zadatak, a na suprotnoj strani će Mourinho imati svoj nekadašnji tim Chelsea.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi