Fudbaler 'bacao čini' na gol, protivnici ga jurili po terenu

Šta god to značilo...

Fudbaler 'bacao čini' na gol, protivnici ga jurili po terenu

U najmanju ruku nevjerovatna scena dolazi nam iz Ruande i to sa utakmice Mukare i Rayon Sportsa.

Napadač domaćeg tima Mousa Camara je nakon jednog promašaja dotrčao do stative gdje je ostavio misteriozni predmet, a protivnički fudbaleri su ga nakon toga počeli juriti po terenu.

Šta god to značilo, oni su posumnjali da Camara baca čini na njihov gol, a interesantno je da je nakon kratkog prekida postigao gol za 2:1. Izgleda da je djelovalo...

U propozicijama tamošnjeg prvenstva navodi se da će svaki fudbaler koji "vještačkim sposobnostima pokuša onemogućiti protivnika" biti kažnjen sa 100.000 ruandskih franaka, što je oko 100 funti.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi